Monday, October 26, 2009

susu kurang...


eeemm lama betul tak update blog... mcm2 perkembangan adib & muaz... ada event besar raya haji nanti, ibu pun akan membzkan diri jugak...

ibu notis sejak muaz mula amik solid food, susu ibu makin kurang... mgkn gara2 muaz kurang nyusu or ibu kurang pum or ibu kurang amik supplement tuk banyakkan susu... lobak putih lama dah tak makan, oats dah abis plk, halba sekali sekala time teringat, longan kering pun malasnya nak rebus... hasilnya nak dapat 4oz pun payah ni haa.... tolongla bagi semangat kat ibu ni ha...

2 comments on "susu kurang..."

Monaliza on November 6, 2009 at 6:44 AM said...

Assalamualaikum.....salam kenal dan ziarah.....Pada pendapat akak kalau nak menambah susu, banyak kan minum air masak dan air soya, dari segi makan pula banyak kan makan daging putih...Akak follow blog ye ..

princess on November 9, 2009 at 5:22 PM said...

monaliza, terima kasih banyak... kadang bila sibuk bekerja membuatkan kita terleka... insyaAllah akan dipraktikkan...

Post a Comment

 

IBU ADIB & MUAZ Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez