Tuesday, March 24, 2009

check up

1 comments
eemm ari isnin lepas check kat naluri, petang coz dr zana duty petang time tu...

alhamdulillah baby dah pusing semula, 2 weeks before tu baby songsang, wat suspend jer...

then consute ngan dr pasal induce, dr cakap dia akan check dulu tuk pastikan semua in order, baru leh set date tuk induce... waaa, takut pun ada gak ni, tp ngenangkan DH keje jauh, ibu pun dok berulang alik keje ngan lrt, tak daya rasanya nak tunggu 17hb... tp semuanya masih dalam planning lagi la, still looking for more information...

doakan ibu selamat bersalin semua...

Thursday, March 19, 2009

adib & ben 10

3 comments

byk gak dah koleksi ben 10 si adib ni...

yg buh kat tgn tu ada 2, satu picit kuar suara, satu lg picit kuar peluru, cards, buku color, baju & last sekali semalam dapat parcel dr wmc ... kan main suka lagi dak adib smp tak nak tido ngan ibu coz nak tido atas conforter ben 10 tu....

cerita ibu

1 comments
walla... ari ni genap 36 minggu dah ibu... berat dah rasanya ni, another 4 weeks to go... tu pun kalau full term.. kena bb nak tgk dunia awal, 2 weeks lg just nice la..

weekend ni nak berangkut ke umah mak abh di gombak.. tak larat dah rasanya nak travel dr sepang ke kelana jaya gi keje... asyik tertinggal bas unitar je sbb jalan dah terkedek2... tak pasal2 terbang 3 inggit tiap2 pg... tp tulah sian gak kat mak, cucunya 4 org berkumpul kat gombak, tak lama je lagi dah nak bertambah jd 5 org...insyAllah, doa2kan...

Tuesday, March 17, 2009

keletah adib...

3 comments
1. lately ni adib kena bangun awal coz nak antar ibu dia ke stesen erl... celik2 je mata time ibu dia bersiap, terus turun katil...cari papa dia "papa antar ibu dulu ya"... aii aku yg ada kat situ tak plk disapanya..

2. satu petang, papa amik aku dulu di erl, biasanya bawak adib sekali... sesampai je di nursery, tunggu adib keluar.. si adib pun keluar dgn wajah ceria., tp bila nampak je ibu dia dah ada dlm kete, terus berkerut kening.."papa, knp tak tunggu adib" tak puas hati tak dpt amik ibu dia kat erl...

3. adib nanti kalau bb kuar bb tido ngan ibu ya, adib tido sebelah bb sebelah.. laju adib menjawab "bb tido ngan uwan"...

Monday, March 9, 2009

salam dunia

2 comments
ini post pertamaku
 

IBU ADIB & MUAZ Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez