Tuesday, June 8, 2010

adib dah besar ke??


salam buat semua...

ni nak cite perangai adib sekarang ni...

di pasaraya tesco.. "adib, berus gigi/ubt gigi kat school ada lg tak?" "nak abis dahhh" jawabnya..."jom pilih, ni ya", ibu nak cepat jer... "tu pompuan punya la bu" "naper plk?" "color purple tu"... lor gitu ke... "adib nak color biru"... pandai memilih dah...

satu ptg sebaik smp umah.. "dib, ibu beli baju adib & muaz, sama...besar tuk adib, kecik tuk muaz".. "mana bu?" ibu pun bukak la plastik bungkus t-shirt tu... "cantik tak, nanti pakai sama2" "naper luv ibu? pompuan punya la"... adui la hai... "tu tulis i luv dad i luv mum, takpe bukan tuk pompuan jer"... adib diam jer, tak di usiknya t-shirt tu, tak mcm kalau papa belikan dia t-shirt ultramen ke ben 10 ke, dan2 tu jugak nak pakai....

ibu tak sedar anak ibu ni dah besar ke...rasa kecik lagi 4 thn tu, tp si adib ni dah pandai memilih2 pulak...dah ada naluri kelelakian ke...

ni t-shirt yg ibu beli tu adib & muaz

3 comments on "adib dah besar ke??"

Faizal Rahman on June 9, 2010 at 1:41 AM said...

Blajor kat skoloh la tu

Honey on June 11, 2010 at 1:51 AM said...

Uwan ajar lah tu ... Merah = Luqman, Hijau = Danial, Biru/Kuning = Adib ....

princess on June 18, 2010 at 1:54 AM said...

yo lah

Post a Comment

 

IBU ADIB & MUAZ Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez