Monday, January 3, 2011

Adib dah masuk tadika


adib dah ready

budah kecik tu pun nak sibuk jugak...

besar dah adib...

baju tak yah masuk dalam la ibu...huhu

kalau danial beratur depan sekali, adib kena beratur belakang sekali....

salam buat semua pembaca budiman.... selamat tahun baru 2011... minggu lepas ibu bercuti seminggu, nak abiskan cuti.. semalam kena cuti sehari lagi, nak tengok si adib sekolah..ala baru tadika je pun..tp nak jugak temankan dia... adib steady je, excited sangat pun tak, takut memang takde nampak pun..maybe sbb dia duk taska selama ni...kawan2 dia juga...

5 comments on "Adib dah masuk tadika"

Faizal Rahman on January 3, 2011 at 10:08 PM said...

Ok la tu, makin besor.

Honey on January 3, 2011 at 11:06 PM said...

Ooo ...Ngutuk Danial eakk ... Aliff cam ner ??

mel on January 4, 2011 at 3:00 AM said...

aliff esok baru start daaa.. 5hb..

princess on January 4, 2011 at 4:21 PM said...

huhu..........

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) on January 8, 2011 at 11:44 PM said...

jemput join ga saya berkenaan kindergarden

http://kokoadik.blogspot.com/2011/01/kids-kindergarden-by-siapa-saya-sayalah.html

Post a Comment

 

IBU ADIB & MUAZ Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez