Sunday, May 29, 2011

Pusat Sains Negara


assalamualaikum buat semua pembaca, pengunjung dan rakan-rakan semua..... selamat bercuti buat sesiapa yang menumpang cuti sempena anak-anak bercuti sekolah ni.... ibu tak dapat nak amik cuti kali ni, tengah sibuk di office..ada student intake, result pun nak keluar, training lagi...macam-macam la yang tak mengizinkan ibu bercuti....

tapi semalam sempat la bawak adib & muaz ke Pusat Sains Negara di Mount Kiara. Seronak la jugak budak berdua tu, especially adib la kan, byk la jugak aktiviti yang dapat dimanfaatkan...so you all layan je la kompilasi gambar-gambar ni ya.........sekian...........





1 comments on "Pusat Sains Negara"

Sharinginfoz on June 1, 2011 at 10:10 PM said...

kena pergi ni bawa anak2, thanks

Post a Comment

 

IBU ADIB & MUAZ Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez