Wednesday, August 24, 2011

Buka puasa di Aunty Aini's


assalamualaikum,

pejam celik pejam celik tinggal 5 ari je lagi kita semua akan menyambut syawal... sekejapnya ramadhan ya.. harap berpeluang lg untuk menyambut ramadhan di tahun2 akan datang....

bulan ramadhan ni sekali dua je ibu berbuka di luar... susah la terkejap-kejar nak solat.. dengan muaz yg semakin nakal, bukan dapat concentrate menikmati makanan pun... asyik nak tengok dia jer, paling susah bila sampai je air mula la dia, segelas besar tu dia nak minum sekali harung....sudahnya perut penuh ngan air bukan makan sangat pun....

ok minggu lepas ibu berpeluang berbuka puasa di Aunty Aini's, tempat ni kira famous jugak la...berkonsepkan kampung, dalam kehijauan flora & fauna....best la, tp kalau bukan utk berbuka puasa maybe lebih enjoy.... makan tgh ari ke.... husband pun cakap rasa mcm ari biasa lagi best la masakan dia tu....dapat lepak lama2 skit... kalau ada rezeki nanti nak pergi lagi ari biasa...

so meh la kita layan pic di Aunty Aini, tapiiiiiiiiiiiiiiiii gambar food takde, coz food smp 4, 5 min lepas azan...smp2 je terus sambar la.... tak sompek nak amik gambar deh..... ibu leh senaraikan apa yg kita org order la.... masak lemak daging salai, kailan ikan masin, puyuh goreng...kuih muih, tapai aiskrim (bestttt), barli suam tuk anak2 & peach lemon tea....sedap, tak cukup segelas sorang....


entrance


memang berkonsepkan garden cafe....





ala ala kampung


sekian, wassalam..jumpa lagi






3 comments on "Buka puasa di Aunty Aini's"

Faizal Rahman on August 24, 2011 at 9:07 PM said...

Ala2 dalam hutan gitu.

Honey on August 24, 2011 at 11:04 PM said...

Wahhh ... Leh jual aromatheraphy cone kat sini ...

princess on August 25, 2011 at 12:14 AM said...

ye, memang mkn bwh pokok....

betul la sesuai ada wangi wangian tu....

Post a Comment

 

IBU ADIB & MUAZ Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez