Monday, September 6, 2010

SALAM AIDILFITRI & MAAF ZAHIR BATIN


"SALAM AIDILFITRI & MAAF ZAHIR BATIN"

salam buat semua...

tinggal sehari dua je lagi nak keje, hari khamis ibu start cuti sampai la hari jumaat depannya tu...

so apa plan tahun ni... macam raya-raya yang lepas..kami sekeluarga akan bersembahyang raya dia gombak, rumah wan & atuk dorang ni... pas selesai semayang raya, salam-salam, makan juadah raya, kami akan berangkat ke ipoh tuk beraya bersama-sama opah ngan atuk dorang pulak... tp sebelum tu ziarah dulu pusara asyfa rawiah...tu takkan dilupakan..

ahad or isnin, akan berangkat balik ke kl, duduk la kami anak beranak di gombak semula...sure seronok adib & muaz cuti lama ni, tak yah gi school, main aje la keje dorang ni nanti...



ni gambar dorang berdua ni dah leh minum susu sama-sama, muaz baru je putus susu ngan ibu...sedih tak dapat nak sampaikan ke dua tahun..kebetulan muaz demam selsema minggu lepas, langsung dia tak nak nyusu ngan ibu..lemas agaknya dia..susu ibu pun dah kurang sangat & dia kena isap kuat & lama baru susu kuar, tu yang susah bila idung dia tersumbat..kejap je dia dah lepaskan & nangis nak susu...


ok, ni mungkin N3 terakhir sebelum kita menyambut syawal, ibu ucapkan "selamat hari raya" & "maaf zahir batin" buat semua yang membaca... berhati-hatilah di jalan raya, semoga kita semua gembira bersama orang-orang yang kita kasihi...

5 comments on "SALAM AIDILFITRI & MAAF ZAHIR BATIN"

Faizal Rahman on September 6, 2010 at 8:05 PM said...

Knp susu dia mcm kaler pink?

princess on September 6, 2010 at 10:20 PM said...

flavor strawberry...

Faizal Rahman on September 6, 2010 at 10:32 PM said...

Boleh ke?

princess on September 7, 2010 at 5:29 PM said...

susu formula dugro, perisa stawberi, bila bancuh baru jd color pink...

Honey on September 7, 2010 at 9:47 PM said...

Muaz leh ler ... Eryna tak leh ler ...

Post a Comment

 

IBU ADIB & MUAZ Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez