Monday, October 18, 2010

Hasil tangan Adib




salam kawan-kawan sume...

ari ni nak share hasil keras tangan, hasil seni, hasil kretiviti si adib ni...hehe.. sibuk la dia nak melukis ngan watercolor.. ibu pulak tak pernah lagi belikan dia watercolor, drawing paper pun dah lama abis…

tapi sebab dia nak sangat, kena la draw atas kertas A4 jer, watercolornya dia amik ibu punya pastel color buncho yang dah nak keras tu, brush pun ibu bagi brush ibu wat decoupage yang dah hampir keras jugak…huhu… ibu pun janji la dengan dia nak belikan drawing set ni… tp tulah office ibu dah takde tempat nak beli belah ni…. dulu sebelah jer ngan giant, senang… la ni weekend ajelah dapat membeli…bosan tul…

so kawan-kawan layan jelah ya….wassalam



4 comments on "Hasil tangan Adib"

Faizal Rahman on October 18, 2010 at 3:57 AM said...

Ikut ibu dia lah tu suka duduk mcm tu, nnt jd lembut lak kang

princess on October 18, 2010 at 5:31 PM said...

lor duk katak leh jadi lembut ke.... tido pun menunggeng mcm katak...

auntie mieja on October 18, 2010 at 8:53 PM said...

adib....auntie suka lukisan adib:):) penuh abstrak. mintak mama framekan pastu gantung kat bilik adib taou:):)

princess on October 18, 2010 at 9:43 PM said...

tq aunty mieja

Post a Comment

 

IBU ADIB & MUAZ Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez