Monday, October 18, 2010

Muaz tak sihat....



salam semua...

dari minggu lepas lagi muaz tak berapa sihat....demam, batuk & selsema... minggu lepas makan tak nak, susu tak nak...risau sungguh hati ibu menengoknya... mulut berair jer, gusi bibir abis merah..nak tumbuh gigi geraham kot muaz ni...weekend kami memeram dirumah ajer..

minggu ni la baru muaz nak makan skit, susu pun dah nak.. tp muaz ni tetap minum banyak tu jer..3oz-4oz...kalau bancuh lebih sure terbuang punya. ibu tengok baby2 yang bawah 1 thn pun dah minum pakai botol 8oz.. sian tengok muaz ni kurus jer....

muaz oh muaz cepat la sembuh ya....makan & minum la banyak skit...berat 1 thn 6 bulan baru 8.8kg...tak smp 10kg pun...alahai anak ibu ni...

5 comments on "Muaz tak sihat...."

Honey on October 18, 2010 at 10:25 PM said...

A'ah ... Nampak kurus ... Apekehal ler anak2 kita nih tak mo nyer debab ...

auntie mieja on October 19, 2010 at 1:50 AM said...

kesiannya muaaz tak sihat...semoga cepat sembuh yer muazz....minum shusu mama byk2 taou :):)

princess on October 19, 2010 at 7:40 PM said...

honey - itulah, kejap ok makan kejap dah tak nak balik

aunty mieja - tq aunty, muaz dah tak demam dah..

mel on October 20, 2010 at 11:29 PM said...

eryna pun dah minum dekat 4oz.. kalau lapar sgt tu 4oz abis buat muka tak puas hati.. tak try makan Appeton?

princess on October 21, 2010 at 7:09 PM said...

mel - vitamin lain ada bagi, appeton blm lagi... nanti nak survey...tq

Post a Comment

 

IBU ADIB & MUAZ Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez