Wednesday, November 23, 2011

sekitar majlis pertunangan sepupu





salam buat semua...dah cuti sekolah pun ya, cepat sungguh masa berlalu...

ahad lepas kami sekeluarga menghadiri majlis pertunangan sepupu di bukit beruang, melaka....

ibu just nak share pic sekitar majlis pertunangan tersebut..... cumanya tak puas hati sbb pakai camera lama...pic pun tak la superb mcm pakai dslr...huhu....sekadar nak abadikan dlm blog adib & muaz ni buat kenang kenangan.... ok sekian dulu, wassalam....jumpa lagi

puteri bersama dayang dayangnya...

sebahagian dr hantaran pihak perempuan..

candy corner, wahhh ni tempat favorite budak budak, risau je mak mak ni ha...

adib kenotian....

muaz excited main tangga.....maklum la umah kita setingkat ya muaz....

3 comments on "sekitar majlis pertunangan sepupu"

Faizal Rahman on November 23, 2011 at 5:40 PM said...

Wah meriah!

Honey on November 24, 2011 at 4:43 PM said...

Awat tak amek gambar dekat ... hmmm cantik ...

princess on November 24, 2011 at 10:17 PM said...

wa gun camera cabuk je la....malu nak ke depan...huhu

Post a Comment

 

IBU ADIB & MUAZ Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez