Thursday, March 19, 2009

cerita ibu


walla... ari ni genap 36 minggu dah ibu... berat dah rasanya ni, another 4 weeks to go... tu pun kalau full term.. kena bb nak tgk dunia awal, 2 weeks lg just nice la..

weekend ni nak berangkut ke umah mak abh di gombak.. tak larat dah rasanya nak travel dr sepang ke kelana jaya gi keje... asyik tertinggal bas unitar je sbb jalan dah terkedek2... tak pasal2 terbang 3 inggit tiap2 pg... tp tulah sian gak kat mak, cucunya 4 org berkumpul kat gombak, tak lama je lagi dah nak bertambah jd 5 org...insyAllah, doa2kan...

1 comments on "cerita ibu"

Faizal on March 20, 2009 at 4:37 AM said...

welcome home!

Post a Comment

 

IBU ADIB & MUAZ Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez