Tuesday, March 24, 2009

check up


eemm ari isnin lepas check kat naluri, petang coz dr zana duty petang time tu...

alhamdulillah baby dah pusing semula, 2 weeks before tu baby songsang, wat suspend jer...

then consute ngan dr pasal induce, dr cakap dia akan check dulu tuk pastikan semua in order, baru leh set date tuk induce... waaa, takut pun ada gak ni, tp ngenangkan DH keje jauh, ibu pun dok berulang alik keje ngan lrt, tak daya rasanya nak tunggu 17hb... tp semuanya masih dalam planning lagi la, still looking for more information...

doakan ibu selamat bersalin semua...

1 comments on "check up"

kingbinjai on May 5, 2009 at 10:54 AM said...

ehem ehem

Post a Comment

 

IBU ADIB & MUAZ Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez