Sunday, January 3, 2010

~ Nangis Contest By Mummy Ariq ~


Memandangkan tarikh akhir dah di revise, so sempat la ibu nak joint contest dari Mummy Ariq ni, kena la buat homework dulukan, baru layak joint contest...ok ya

Antara syarat2 contest :


~ Copy banner kat atas ni, letak kat sidebar korang berserta link contest. Tak de link automatik tak layak k... - done

~ Jadi follower kepada ke-3² blog saya di bawah (WAJIB) - all done
1) http://deazliyanish.blogspot.com/
2) http://dorbrooch.blogspot.com/
3)
http://lolastation.blogspot.com/

~ Add kesemua blog di atas, di dalam bloglist anda (WAJIB) - done



















ni la gambar yang dipertaruhkan, masa amik gambar ni Muaz Mustaqim baru 5 bulan. Kenapa menangis beriya sangat tu, takde apa pun...marah sebab ibu dia tak angkat dia, acah2 plak lagi, sampai sempat amik gambar...sori ya Muaz, pastu ibu pujuk balik...masa tu takde niat apa2 pun... tp ni dah masuk contest ni harap2 Muaz berjaya ke peringkat akhir...

adios


4 comments on "~ Nangis Contest By Mummy Ariq ~"

Honey on January 3, 2010 at 10:41 PM said...

Amboi2... Kalah ler Fatiha cenghini ...

nsazwa on January 4, 2010 at 4:44 PM said...

salam ibu muaz...i dah follow u..jom kawan2..

princess on January 4, 2010 at 11:23 PM said...

salam nsazwa, i follow u too...

YANNA on January 25, 2010 at 5:49 PM said...

hai... goodluck yer

Post a Comment

 

IBU ADIB & MUAZ Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez