Tuesday, December 22, 2009

Apa yang Mauz dah makan...


muaz dah pun nak masuk 9 bulan, masih fully breastfeed, syukur alhamdulillah. tp sekarang tgh berura2 untuk top up ngan soy milk coz.....waaaa frozen ebm dah makin susut, perah 4 kali pun hanya dapat collect dlm 12 oz jer, bekal muaz ke taska 15-18 oz... harapnya stok dapat la bertahan smp muaz genap 9 bulan...

ok, since muaz start solid food ni la antara yg muaz dah makan, alhamdulillah muaz senang makan berbanding dengan abangnya...


beras putih
beras perang
---------------
ikan bilis
kentang
karot
sweet potato
kobis putih
brokoli
bayam
celery
labu - latest
---------------
ayam
ikan tenggiri
---------------
epal merah
pear
betik
pisang

4 comments on "Apa yang Mauz dah makan..."

Honey on December 28, 2009 at 7:44 PM said...

Fatiha dah makan macam2 ..

Honey on December 30, 2009 at 4:29 PM said...

Semalam dia belasah mee rebus lak ...

princess on January 3, 2010 at 8:44 PM said...

apo laa... takpe dah setahun

Honey on January 3, 2010 at 10:39 PM said...

Berak lak korehh...

Post a Comment

 

IBU ADIB & MUAZ Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez