Sunday, July 12, 2009

befora & after


before

after


ari sabtu lepas kami sekeluarga ke klinik pakar kulit di sri kembangan, nak check muaznya muka & kepala ni kenapa teruk sangat.. before this dah pergi 2,3 klinik, mcm2 ubt & krim dr bagi, tp tak jalan jugak…

tengok la muka muaz before & after… terukkan, hopefully ubat baru ni serasi la dengan muaz… ibu bedung tangan muaz lepas buh krim tu, baru dia diam kalau tau asyik nak menggaru jer.. 2 minggu lagi kena datang semula follow up…

1 comments on "befora & after"

Honey on July 12, 2009 at 11:58 PM said...

Nampak cam bersih sikit muka nyer ....

Post a Comment

 

IBU ADIB & MUAZ Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez