Monday, July 6, 2009

tepung gomak...



payah sungguh nak ilang ruam kat muka muaz ni, makin bubuh krim makin merah. dah 3 jenis krim bubuh, sume dapat dr klinik. 1 jenis lagi ibu beli kat farmasi, 25 hinggit... mcm tu jugak..

weekend ari tu duk umah ibu buhkan bedak sejuk, mcm orang dulu2...ibu sendiri pun dah lama benar tak pakai bedak sejuk.. sian muaz muka jadi tepung gomak... tp still mcm tu jugak la, tak surut pun... kalau melarat lagi harus kena mintak GL tuk refer ke specialist ni...

1 comments on "tepung gomak..."

Honey on July 7, 2009 at 1:04 AM said...

Cian nyer MUaz ...

Post a Comment

 

IBU ADIB & MUAZ Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez